2013-01-15 09:31:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Legyen ma megfontolt!

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha úgy érzi, egyre távolabb kerül eredeti céljaitól, akkor talán itt van az ideje, hogy változtasson az életvitelén. Az utóbbi időben túl sokat vállalt. Mégis, mintha egy helyben haladna. Tegyen le a terhekből, ha repülni akar!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán úgy érzi, társa túl ridegen, túl kimérten bánik önnel. Hogy a hatékonyság a kapcsolatukban fontosabbak, mint az érzelmek. Az élet apró dolgaiban is meg kell azonban látnia a szeretetet. Egy tál jó leves is szeretetet közvetít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó lenne, ha pénzügyek terén végre némi önmérsékletet tanúsítana, mert úgy tűnik, az utóbbi időben nagyon is elszaladt önnel a ló. Most viszont kitűnő lehetőséggel szolgálhatnak a csillagai arra, hogy helyrehozzon régi baklövéseket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne higgye azt, hogy a viták csak ellenségeskedést szülhetnek. Néha ez az egyetlen út ahhoz, hogy a béke megteremtődhessen. Ha kiélezett helyzetbe kerül, vagy egyszerűen csak hátrányban érzi magát valamiben, tegye szóvá!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön nem az a fajta, aki egykönnyen megijed a változásoktól. Most se tegyen így. Egyszerűen csak igyekezzen úgy alakítani a dolgokat, hogy a végén ön kerüljön ki előnyös pozícióban a váratlan helyzetekből. Menni fog!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jobban meg kellene gondolnia, mire költi a pénzét. Főleg, ha a hitelei mértéktelenül megszaporodtak az utóbbi időben. Okos tervezéssel most sokat javíthat anyagi helyzetén. Ne hagyja, hogy a láthatatlan hatalmak lehúzzák!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bármily érzelgősen is telt a hétvége, most újra össze kell szednie magát, és elővenni ismét racionális énjét. A mindennapi teendők, a rutin, segítenek, hogy feledje a bánatot. És ha rendet teremt maga körül, akkor a lelkében is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Viccelődő kedvében van, szinte csak úgy sziporkázik. Nem is lenne ezzel semmi baj, amíg ezzel másokat is jó kedvre derít. Ám előfordulhat, hogy megjegyzései már sértők, annyira az elevenére tapint valakinek. Tartson mértéket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Önnek mindig a kezdet a könnyebb, mintsem a kitartás. Mostanában azonban még önmagát is alulmúlja. Persze van úgy, hogy a rugalmasság fontosabb, de akkor legalább ne kezdjen bele egyszerre mindenbe!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Most az egyszer ne aggodalmaskodjon annyit a munkája miatt. Kicsit engedje el a kormányt, hagyja, hogy maguktól történjenek a dolgok. Van, amire ilyenkor adódik a legjobb megoldás. Egy görbe estét megengedhet, de csak mértékletesen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jó hír csiklandozhatja meg a füleit a mai napon, csak nyissa ki, legyen szemfüles! A száját azonban még tartsa inkább csukva, egyelőre ne kösse senki orrára, amit tud. Majd csak, ha már minden beérett. Különben sokat veszíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Legyen ma megfontolt, különösen akkor, ha üzleti és pénzügyekben kell döntenie. Ön hajlamos az ígérgetésre, és bár jó szándékú, de most rosszul járhat a számonkérésnél. Csak akkor beszéljen, ha teljesen biztos a dolgában!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: